گیاهی ترین گیاهی ترین AnzanDigital فروشگاه
7-1700
3-1700
4-1700
2-1700
1-1700

Kuća s 4 apartmana nalazi se u malom zaboravljenom obalnom selu Marušići smještenom između dva grada Omiša i Makarske (15km od Omiša, 25 km od Makarske) na južnoj strani planine Omiška Dinara. Smještena je u drugom redu kuća od obale pri samom kraju slijepe ulice. Na kraju ulice  su stepenice za spuštanje na jednu od najljepših malih plaža na ovom dijelu obale, plaže Borak. Iz apartmana se pruža prekrasan pogled na otok Brač, otok Hvar, poluotok Pelješac kao i planinu Biokovo (vrh Sveti Jure, drugi najveći vrh u Hrvatskoj).
Plaža je karakteristična po postupnom spuštanju dna, manjem šljunku i oblucima, idealna za djecu svih uzrasta. Sredinom plaže dominiraju stijene u moru s kojih roditelji i djeca uživaju u izvođenju skokova. Također, pored plaže moguće je ronjenje na dah uz litice obale. More je uvijek prekrasne plave boje jer je dubina mora izvan uvale veća od 20m što uz morske struje čisti ovaj mali zaljev.

Za one najhrabrije postoji mogućnost skokova sa stijene Solana (mjesta gdje se prije vadilo more i sušenjem dobivala sol). Skokovi s ove stijene se nikako ne preporučuju za one koji nisu izrazito spretni u skokovima s većih visina.
Iza kuće nalazi se ljuljačka za djecu i vrt s kaminom, gdje se gosti mogu družiti pekući meso na roštilju ili ispod “peke”. Kuća ima slobodni Wi-Fi Internet pristup i svaki apartman ima rezervirano parkirno mjesto iznad kuće.
Rezervirati je moguće samo cijeli apartman, tj. ne iznajmljujemo pojedinačno krevete u apartmanu.
Najbliže trgovine su: Marušići 600 m, Mimice 3 km, Omiš 15 km, Split 35 km, Makarska 25 km.
Iz Marušića je moguće ići na romantičnu šetnju uz obalu do oko 2 km udaljenom ribarskog mjesta Pisak ili šetati obroncima planine od starog mjesta Marušići do starog mjesta Mimice, pa i dalje.
Također je moguće napraviti izlet u Nacionalni park Krka – Skradinski buk (oko 100 km), parkove prirode Biokovo (oko 40 km do vrha Sveti Jure) i Modro jezero (oko 50 km do Imotskog). Preporučujemo obilazak rijeke Cetine (rafting, canyoning, kanuing, zipp-line) ili jednodnevne izlete brodom iz Omiša na obližnje otoke i poznate plaže.

Apartmani

Prekrasnih tjedan dana u Marušićima.

Domaćinima sve pohvale.

Vidimo se sljedeće godine.

Alan